Nordic Crumbs pizza

Vi har simpelthen opskriften på de lækreste, sprøde og luftige pizzaer og den vil vi gerne dele med jer. I vil ikke blive skuffet!
Hemmeligheden er den italienske mel – Manitoba Cream. Den har en fantastisk bageevne og er let at arbejde med.

Denne opskrift giver: 7 pizzaer
Til denne opskrift har vi brugt: Condibøtte 5L


Pizzadej:

640g vand
1 kg manitoba cream (kan købes her)
30g salt
3g gær

  1. Hæld vand og mel i en skål, gerne på en røremaskine.
  2. Kør det sammen, men kun lige så det er samlet.
  3. Stil dejen til autolyse i 30 min. Autolyse er hviletid, hvor dejen arbejder.
  4. Tilsæt salt og gær til din dej.
  5. Ælt dejen i 5 minutter.
  6. Lad dejen hvile i 10 minutter.
  7. Ælt dejen i godt sammen i 10 minutter, nu er din dej klar til hævetid.
  8. Din dej skal nu hæve i 7 timer ved stue temperatur i en lukket beholder – F.eks. en condibøtte.
  9. Dine pizzaboller skal nu kugles op, hver bolle skal veje ca. 230 gram.
  10. Stil dem på køl i 17 – 18 timer.
  11. Tag bollerne ud af køleskabet 3 – 4 timer inden brug.

Topping:

Dine favoritter

  1. Tænd din ovn på 275 grader behold din bageplade inde i ovnen. Dette gælder også hvis du bruger pizzasten eller bagestål.
  2. Træk pizzadejen ud.
  3. Tilsæt din yndlings topping.
  4. Bag pizzaerne i 8 – 10 minutter.
  5. Hold øje med pizzaerne – det går hurtigt stærkt og varmen kan variere fra ovn til ovn.

Tips:

1. Prøv at bag dine pizzaer på grillen – enten på pizzasten eller bagestål. Her kan varmen blive meget høj, hvilket giver en god sprød bund og skorper.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Please reload

Vent venligst...

Denne webside anvender cookies. Ved at klikke accepter til denne besked, acceptere du vores brug af cookies.   Læs mere