Nordic Crumbs pizza

Vi har simpelthen opskriften på de lækreste, sprøde og luftige pizzaer og den vil vi gerne dele med jer. I vil ikke blive skuffet!
Hemmeligheden er den italienske mel – Manitoba Cream. Den har en fantastisk bageevne og er let at arbejde med.
Denne opskrift giver: 7 pizzaer
Til denne opskrift har vi brugt: Condibøtte 5L
Pizzadej:
640g vand
1 kg manitoba cream (kan købes her)
30g salt
3g gær
- Hæld vand og mel i en skål, gerne på en røremaskine.
- Kør det sammen, men kun lige så det er samlet.
- Stil dejen til autolyse i 30 min. Autolyse er hviletid, hvor dejen arbejder.
- Tilsæt salt og gær til din dej.
- Ælt dejen i 5 minutter.
- Lad dejen hvile i 10 minutter.
- Ælt dejen i godt sammen i 10 minutter, nu er din dej klar til hævetid.
- Din dej skal nu hæve i 7 timer ved stue temperatur i en lukket beholder – F.eks. en condibøtte.
- Dine pizzaboller skal nu kugles op, hver bolle skal veje ca. 230 gram.
- Stil dem på køl i 17 – 18 timer.
- Tag bollerne ud af køleskabet 3 – 4 timer inden brug.
Topping:
Dine favoritter
- Tænd din ovn på 275 grader behold din bageplade inde i ovnen. Dette gælder også hvis du bruger pizzasten eller bagestål.
- Træk pizzadejen ud.
- Tilsæt din yndlings topping.
- Bag pizzaerne i 8 – 10 minutter.
- Hold øje med pizzaerne – det går hurtigt stærkt og varmen kan variere fra ovn til ovn.
Tips:
1. Prøv at bag dine pizzaer på grillen – enten på pizzasten eller bagestål. Her kan varmen blive meget høj, hvilket giver en god sprød bund og skorper.