Koldhævede havregrynsboller

Med denne opskrift kan du let bage lækre og luftige morgenboller, som ikke kræver meget tid.
Dejen kan holde sig i flere dage i køleskabet, så du kan nøjes med at bage de boller du skal bruge og lave friskbagte boller i flere dage i træk.

Opskriften giver: ca. 20 stk.


Ingredienser:

15g gær
1L kold vand
2 spsk salt
2 spsk honning (Kan erstattes af 20 g. sukker)
500g havregryn
600g hvedemel

1 æg til pensling

  1. Opløs gæren i det kolde vand.
  2. Kom resten af ingredienserne i en skål og rør dejen godt sammen.
  3. Kom dejen på køl og lad den stå natten over.
  4. På dagen hvor bollerne skal bages:
  5. Tænd ovnen på 200 g. varmluft.
  6. Tag to skeer og klat din dej op på et stykke bagepapir. Dejen er våd og klistret.
  7. Pisk ægget let med en gaffel og pensel dine boller.
  8. Kom bollerne i ovnen og bag dem i ca. 20 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Please reload

Vent venligst...

Denne webside anvender cookies. Ved at klikke accepter til denne besked, acceptere du vores brug af cookies.   Læs mere