Chokolader med bastogneknas

Lækre fyldte chokolader bestående af hvid chokolade med en skøn bastongeknas.

Denne opskrift giver: Til to forme
Til denne opskrift er der brugt: Termometer, Chokoladeform, Chokoladeskraber og Sprøjteposer


Chokoladeskaller:

400g hvid chokolade (Callebaut W2 – kan købes her)

  1. Temperer din chokolade
    Find vores tempereringsguide her
  2. Fyld din chokoladeform med chokolade
  3. Lig et stykke bagepapir på dit køkkenbord.
  4. Vend formen over dit bagepapir og bank med din chokoladeskraber eller andet, på formen, så chokoladen drypper ud på bagepapiret.
  5. Bank ekstra hårdt på din form, så du får luftbobler ud af din chokolade.
  6. Skrab henover din chokoladform, samt kanterne af formen, så der kun er chokolade tilbage i hullerne.
  7. Stil formen på siden og lad skallerne sætte sig.
  8. Kom det overskydende chokolade tilbage i den skål du brugte til at temperere med og gem det til at lukke dine skaller, når du har tilføjet fyld.

Bastogneknas:

1 dl fløde
10g glukosesirup (kan købes her)
150g mælke chokolade (Callebaut 33,6% – kan købes her)
4 bastognekiks

  1. Kom fløde og glukosesirup i en gryde og varm det op, til lige under kogepunktet.
  2. Kom chokoladen i en skål.
  3. Hæld den varme fløde og sirup over chokoladen og rør i midten af skålen, til chokoladen er smeltet.
  4. Knus bastognekiksene til fine små krummer og bland det i ganachen. Jo større krummerne er, jo sværere er de at få i dine chokoladeskaller.
  5. Fyld dine skaller 2/3 med din bastogneknas.
  6. Lad dem stå, så der sætter sig en lille hinde på fyldet. Så fyldet ikke ryger med af, når du lukker dine chokolader.

Samling:

  1. Når der er kommet en lille hinde på dit fyld, er du klar til at lukke dine skaller.
  2. Smelt din chokolade til arbejdstemperatur.
  3. Hæld det over alle huller med fyld, i din chokoladeform.
  4. Sørg for alt er dækket med chokolade.
  5. Bank formen for lufthuller.
  6. Skrab igen formen for chokolade, så der kun er bunden af dine chokolader tilbage.
  7. Lad chokoladerne sætte sig, inden du banker dem ud af formen.

Tips:

1. Prøv at tilsætte cappucchino smagspasta (kan købes her) til din bastogneknas. Kaffe og kanel smager virkelig skønt sammen!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Please reload

Vent venligst...

Denne webside anvender cookies. Ved at klikke accepter til denne besked, acceptere du vores brug af cookies.   Læs mere