Bløde og luftige pølsehorn

Pølsehorn er ofte børnenes favoritter og det forstår vi godt. Disse pølsehorn er lækre og luftige – en fantastisk madpakke ide.

Opskriften giver: 16 pølsehorn


Ingredienser:

100g lun mælk
25g gær
100g smør
1 æg
300g hvedemel
10g sukker
½ tsk groft salt
1 æg til pensling

  1. Lun mælken i en gryde, kom den i din skål til din røremaskine og smuldr gæren heri.
  2. Smelt smørret og kom det i skålen sammen med ægget.
  3. Tilsæt hvedemel, sukker og salt og rør ved medium hastighed.
  4. Ælt dejen ved middel/høj hastighed i 10 min.
  5. Tag dejen ud og stram den til en fast kugle. Lad den hvile i 20 min.
  6. Del dejen i to lige store kugler. Rul hver kugle ud og del dejen i 8 lige store trekanter.
  7. Læg en pølse på hver trekant, hvor den er bredest og rul dejen om pølsen, ned mod spidsen af trekanten.
  8. Lig dine pølsehorn på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 45 min.
  9. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.
  10. Pensel med æg og bag pølsehornene i ca. 12 – 14 min.

Tips:

1. Du kan erstatte 100g hvedemel med en fuldkornsmel, for at gøre pølsehornene lidt grovere.
2. Drys evt. med dine yndlingsfrø efter pensling af dine pølsehorn.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Please reload

Vent venligst...

Denne webside anvender cookies. Ved at klikke accepter til denne besked, acceptere du vores brug af cookies.   Læs mere